Ledverlichting

Ledverlichtinh voor diverse armaturen voor in huis, op kantoor, bedrijfspand of in uw winkel. U kunt kiezen voor rail systemen, inbouw spots, of opbouw spots
Daarnaast is er een grote selectie led lampen voor 
hanglampenwandlampen en plafonniere led verlichting.

Zonnepanelen

Het plaatsen van diverse soorten  en maten zonnepanelen behoort ook tot de mogelijkheid bij Luijtenelectro. Wij werken met diverse zonnepaneel aanbieders.

template joomla

Diensten

Alle electrotechnische installaties in de breedste zin van het woord kunnen wij voor u verzorgen vanaf het eerste advies en overleg tot en met het bedrijfsklaar opleveren. Huisinstallaties Behalve stopcontacten en lichtschakelaars lampeninstalleren wij ook uw meterkast, telefoon, buitenverlichting, etc. vanaf de eenvoudige installatie volgens de voorschriften tot en met de installaties voor levensloopbestendig wonen. Kantoorinstallaties Als geen ander weten wij hoe belangrijk goede verlichting en stroomvoorziening is op de werkplek. Ook uw beveiligingssysteem (brand, inbraak, etc.) kan door ons geïnstalleerd worden.

 

 

 

 Ledverlichting

ledlamp

Ledverlichting voor diverse armaturen voor in huis, op kantoor, bedrijfspand of in uw winkel. U kunt kiezen voor rail systemen, inbouw spots, of opbouw spots.
Daarnaast is er een grote selectie led lampen voor
hanglampenwandlampen en plafonniere led verlichting.

 

 

 

 

Zonnepanelen

 zonnepanelenHet plaatsen van diverse soorten  en maten zonnepanelen behoort ook tot de mogelijkheid bij Luijtenelectro. Wij werken met diverse zonnepaneel aanbieders.

 

 

 

 

Fabrieksinstallaties

bedrijfKrachtstroom installaties voor machines, beveiliging en communicatie kunnen allemaal door ons verzorgd worden.

 

 

 

Netwerk bekabeling

server

In het huidige informatie tijdperk is een goed netwerk tussen de computers op uw bedrijf erg belangrijk. Wij leggen voor u de juiste bekabeling aan, aangepast op uw situatie en volgens de laatste richtlijnen.

 

 

Intercom systemen

intercomWij leggen voor u intercom installaties met of zonder beeld verbinding aan, waardoor communicatie problemen tot het verleden behoren.

 

 

 

 

 

contact gegevens


Uneto-vni en Sterkin

uneto vni      Sterk in

Nen 3140 keuringen

          Nen3140 keuringssticker


Wandgoot systemen

van geel

Verdeelkasten

hager

Groepenkasten

eaton

Schakelmaterialen

gira
Ingericht en beheerd door Q-webbeheer